A-Z Raaka-aineet

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Pelargonium Graveolens Flower Oil

Pelargonium Graveolens Flower Oil, ruusugeraniumin eteerinen öljy – Egypti

Ruusugeranium (tuttavallisemmin geranium) on yksi parhaista eteerisistä öljyistä ihonhoidollisilta vaikutuksiltaan. Se tasapainottaa ihon talineritystä, napakoittaa ja kirkastaa ihoa, elvyttää ulkoisille stressitekijöille altistunutta ihoa sekä hoitaa juonteita, arpia ja epäpuhtauksia. Antiseptisten ja anti-imflammatoristen vaikutusten ansiosta geranium sopii erinomaisesti aknen ja epäpuhtauksien hoitoon ja lisäksi se rauhoittaa ärtynyttä, punoittavaa ja tulehtunutta ihoa.

Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan geranium on tasapainottava; se kohottaa mielialaa, mutta toisaalta myös rauhoittaa. Lisäksi se vähentää levottomuutta, ahdistusta ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

Polyglyceryl-4 Oleate

Polyglyceryl-4 Oleate – Sveitsi

Polyglyceryl-4 Oleate on auringonkukansiemenöljystä ja kasvipohjaisesta glyseriinistä valmistettu emulgaattori, eli pinta-aktiivinen aine, joka on sallittu sertifioidussa luonnonkosmetiikassa. Sitä voidaan käyttää erilaisissa emulsioissa emulgaattorina, jonka avulla vesi ja öljy saadaan liukenemaan toisiinsa. Lisäksi se toimii esimerkiksi puhdistusöljyssä emulgoivana aineena, jonka avulla puhdistusöljy voidaan huuhtoa pois iholta vedellä.