Ilmainen toimitus yli 89 € Ilmainen toimitus Suomeen ja EU-maihin yli 89 € tilauksille.

Yuzu-hedelmän eteerinen öljy

Tietoa raaka-aineesta

Yuzu-hedelmää on käytetty Japanissa vuosisatojen ajan ruoanlaitossa ja kosmetiikassa. Sen raikas tuoksu on limen ja mandariinin välimaastossa. Yuzun eteerinen öljy kirkastaa ihoa, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan yuzyn eteerinen öljy on mielialaa kohottava, virkistävä, stressiä tasapainottava ja keskittymiskykyä parantava.

Djusien käyttämä yuzu-hedelmän eteerinen öljy on valmistettu hedelmän kuorista tislaamalla.