image-1984

F-Beauty – funktionaalisuuden ja nautiskelun puolesta

F-Beauty – funktionaalisuuden ja nautiskelun puolesta

F-Beauty

Djusie on F-Beautyn edelläkävijä, joka tarjoaa laadukasta ja funktionaalista luonnonkosmetiikkaa. Mutta mitä tarkoitamme F-Beautylla?

Maailma tuntee jo K-Beautyn – termin, jolla viitataan korealaisen kauneudenhoidon ilmiömäiseen perinteeseen. Kun aloimme kehittää Djusieta, yksi kysymys nousi ylitse muiden: Miksi kukaan ei ole vielä kehittänyt F-Beautya?

Käärimme hihat ja nimesimme yrityksemme Finnish Beautyksi. Emme vielä tienneet, mikä tekisi F-Beautysta F-Beautyn, mutta päätimme ottaa selvää. Tekemällä, kuten suomalaiseen mentaliteettiin sopii.

F-Beautylla on paljon annettavaa maailmalle. Suomalainen luonto on puhdas ja täynnä kasvikunnan aarteita. Käytännönläheisyytemme on vailla vertaa ja rakkautemme funktionaalisuuteen on palavaa. Osaamme arvostaa korkeatasoista osaamista ja yksinkertaisen kaunista designia. Emme keskity suuriin lupauksiin. Tarjoamme kestäviä ja mehukkaita tuloksia, jotka puhuvat puolestaan. Mitä tulee kauneudenhoitoon, olemme vakuuttuneita, että suurin osa ihmisistä haluaa juuri sellaisia.

 

Suomalainen kulttuuri on nuori ja omintakeinen. Olemme taitavia luomaan uutta mutta emme pidä siitä meteliä. Arvostamme autenttisuutta. Välitämme ympäristöstä ja olemme kestävässä elämäntyylissä aina pari askelta edellä. Luonnon kanssa eläminen on meille niin luonnollista, ettemme usein tajua sitä erikseen mainita. Jos nämä arvot tuottavat maailman onnellisimman kansan, on niissä raaka-aineet myös maailman parhaaseen kauneudenhoitofilosofiaan.

image-1149

Päämäärämme on edustaa suomalaisia arvoja ja omaa toimintatapaamme – ja jakaa mehukkaimmat hedelmät parhaassa seurassa.

Päämäärämme on edustaa suomalaisia arvoja ja omaa toimintatapaamme – ja jakaa mehukkaimmat hedelmät parhaassa seurassa.

F-Beauty viittaa Suomeen. On toki toinenkin tärkeä f-sana: funktionaalisuus. Me suomalaiset olemme siinä joskus liiankin hyviä. Ellemme unohtaisi self-caren ja nautiskelun merkitystä, jonkun täytyy houkutella meitä pysähtymään niiden ääreen. Siksi jokainen Djusie-tuote sisältää oman rituaalinsa. Ne ovat F-Beautyn henkeen helppoja, funktionaalisia ja yksinkertaisen tehokkaita.

Jokainen ilmiö saa alkunsa siitä, että joku ottaa ensimmäisen askeleen. Tarkoituksemme ei ole kilpailla K-Beautyn kaltaisten instituutioiden kanssa tai tavoitella pelkkää kuuluisuutta. Päämäärämme on edustaa suomalaisia arvoja ja omaa toimintatapaamme – ja jakaa mehukkaimmat hedelmät parhaassa seurassa.

LIITY POSTITUSLISTALLEMME

 

OLE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA

Liittymällä postituslistallemme saat viimeisimmät uutiset ja mehukkaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Saat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvän vuosikertavihkomme automaattisesti.